Activiteiten - Evenementen

pic81.jpg Door het jaar heen worden er in de omgeving, of op Landgoed Noordenhoek verschillende evenementen georganiseerd.

pic82.jpg pic83.jpg pic84.jpg pic85.jpg pic86.jpg

Biologische markt Den Bosch: elke vrijdag morgen.
Groenten, fruit, koffie, brood en nog veel meer overheerlijke biologische producten vind je iedere vrijdag op de biologische markt in Den Bosch. Ook meerdere viskramen zijn aanwezig op deze gezellige markt midden in de stad.

Bloesemtocht : april
De Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht die jaarlijks wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. De wandeltocht voert de deelnemers door de mooiste delen van de Betuwe waar de Koninklijke Landmacht op een aantal plaatsen bruggen slaat over de rivier de Linge. Zo komen wandelaars op plaatsen die anders voor het publiek niet toegankelijk zijn. www.rodekruisbloesemtocht.nl

Betuwse Lentefair in Enspijk: april
Kunstenaars uit de regio tonen hun werk op deze fair. Ook de boerengolf en de verkoop van echte Betuwse producten kunt u hier vinden.

Betuwse Bloesemfietstocht : april
Start : Buren, route 30 km.
www.betuwsebloesemfietstocht.nl

Marienwaerdt Landgoedfair: augustus
Gezellige uitgebreide landgoedfair in Beesd met vele leuke kraampjes en allerlei shows te zien van paarden, honden en alles wat landelijk is. Heel dichtbij ook! vanaf de appeldijk met een bootje te bereiken of met het voetveer in Enspijk, het volgende dorp.
www.marienwaerdt.nl

Fruitcorso in Tiel september
Prachtige praalwagens te bezichtigen in optocht en als tentoonstelling. Flipje van Tiel voelt zich hier helemaal thuis.

Pompoenmarkt Neerijnen september
Een absolute aanrader is deze kleine pompoenmarkt in de Kasteeltuin Neerijnen, geheel gerund door vrijwilligers. Hier koop je de heerlijkste jammetjes, prachtige pompoenen, bijzondere stekjes en voor kinderen is het een feest. Er is zoveel te doen!